Despre noi: Să fie lumină 1.0

Să fie lumină este un proiect jurnalistic în cadrul căruia colaborează reporteri de la mai multe organizații media independente.

Ne propunem să documentăm și să publicăm reportaje și investigații despre viața instituțională a cultelor din România. Vom încerca să înțelegem și să arătăm cum se manifestă administrativ credințele religioase de la noi și ce impact public au ele.

În cadrul proiectului Să fie lumină publică jurnaliști de la – Dela0.roCentrul de Investigații Media, Decât o Revistă sau Casa Jurnalistului.

Coordonatorii efortului publicistic – cei care și-au asumat asamblarea echipei de reporteri, stabilirea principiilor interne de funcționare și orientarea editorială a proiectului – sunt Ovidiu Vanghele (Centrul de Investigații Media) și Vlad Stoicescu (Dela0).

Reporteri: Andrei Crăciun, Diana Oncioiu, Vlad Stoicescu – Dela0.ro; Paula Căbescu, Ovidiu Vanghele – Centrul de Investigații Media; Octavian Coman – Decât o Revistă; Liana Fermeșanu, Oana Moisil, Lina Vdovîi – Casa Jurnalistului.

(La momentul lansării campaniei inițiale de crowdfunding, în primăvara anului 2017, și-au declarat disponibilitatea de a contribui punctual în cadrul proiectului: Matei Bărbulescu, Vlad Ursulean, Luiza Vasiliu – Casa Jurnalistului; Cristian Lupșa, Medeea Stan – Decât o Revistă; Cristian Delcea, Mihai Voinea – Recorder; Andrei Ciurcanu – freelance).

Fotografiile membrilor echipei au fost realizate de Andrei Pungovschi.

Elementele de identitate vizuală au fost desenate de artistul grafic Dan Perjovschi.

Logo-ul Să fie lumină a fost conceput de Andreea Dobranici.

Site-ul safielumina.ro a fost realizat și implementat de Valentin Santarosa și Victor Apostol, care oferă și suportul tehnic permanent.

Pentru orice detalii legate de proiect, ne puteți contacta la vlad@dela0.ro sau contact@investigatiimedia.ro