Despre noi

“Să fie lumină” este un proiect jurnalistic în cadrul căruia colaborează reporteri de la mai multe organizații media independente. Ne propunem să documentăm și să publicăm reportaje și investigații despre existența instituțională a cultelor din România. Vom încerca să înțelegem și să arătăm cum se manifestă administrativ credințele religioase de la noi și ce impact au ele asupra vieții adepților.

În cadrul proiectului “Să fie lumină” publică jurnaliști de la mai multe organizații media independente – Dela0.roCentrul de Investigații Media, Decât o Revistă sau Casa Jurnalistului.

Coordonatorii efortului publicistic – cei care și-au asumat asamblarea echipei de reporteri, stabilirea principiilor interne de funcționare și orientarea editorială a proiectului – sunt Ovidiu Vanghele (Centrul de Investigații Media) și Vlad Stoicescu (Dela0.ro).

Reporteri: Andrei Crăciun, Diana Oncioiu, Vlad Stoicescu – Dela0.ro; Paula Căbescu, Ovidiu Vanghele – Centrul de Investigații Media; Octavian Coman – Decât o Revistă; Liana Fermeșanu, Oana Moisil, Lina Vdovîi – Casa Jurnalistului.

Și-au declarat disponibilitatea de a contribui punctual, în măsura în care timpul și proiectele în care sunt angrenați le vor permite: Matei Bărbulescu, Vlad Ursulean, Luiza Vasiliu – Casa Jurnalistului; Cristian Lupșa, Medeea Stan – Decât o Revistă; Cristian Delcea, Mihai Voinea – Recorder; Andrei Ciurcanu (freelance).

Coordonator foto: Andrei Pungovschi

Coordonator video: Mihai Dragolea

Consultanță & implementare tehnică: Silviu Panaite

Consultanță editorială: Mona Dîrțu

Consultanță teologică: Ciprian Magda

Artist grafic: Dan Perjovschi

Logo-ul „Să fie lumină” a fost realizat de Andreea Dobranici.

Site-ul safielumina.ro a fost realizat și implementat de Valentin Santarosa și Victor Apostol.

Pentru orice alte detalii legate de proiect, ne puteți contacta la [email protected] sau [email protected]