Să fie lumină este un proiect media finanțat exclusiv de public, prin donații recurente sau singulare. Nu credem că există altă cale pentru jurnalismul pe care îl facem.

Acesta e „contractul” pe care vi-l propunem.

A. Pentru că activitatea de investigație jurnalistică necesită – pe termen mediu și lung – predictibilitatea resurselor financiare aflate la dispoziția echipei, principala metodă prin care putem fi susținuți este subscripția lunară.

Aveți mai jos un formular de plată electronică, prin PayPal, care include patru variante predefinite de subscripție. Fiecare în parte angajează contributorii la o donație lunară recurentă, setată pe termen nelimitat.

Activarea unei subscripții lunare presupune crearea unui profil PayPal.

După încuviințarea subscripției lunare, opțiunea anulării ei se va afla în permanență la îndemâna donatorilor (care vor putea renunța oricând la plata recurentă, dacă vor considera că nu respectăm „contractul” asumat sau din orice alte motive).
B. Donațiile recurente nu sunt singura opțiune pusă la dispoziția cititorilor care doresc să ne sprijine investigațiile. Am pregătit, în acest sens, și un formular PayPal pentru donații singulare. În cazul lor, cuantumul e stabilit de fiecare donator în parte, sprijinul financiar fiind acordat o singură dată.
C. O a treia opțiune de plată le stă la dispoziție celor care doresc să ne susțină financiar, dar evită utilizarea PayPal din motive legate de preferințe personale, securitate, comisioanele serviciului sau altele. E posibilă, astfel, varianta unor donații (singulare sau recurente) virate direct în contul bancar dedicat al proiectului. Titularul acestui cont este Vlad Stoicescu, unul dintre co-fondatorii Să fie lumină.

Datele bancare (ING) sunt disponibile mai jos. Pentru orice alte detalii necesare la perfectarea plăților, ne puteți scrie pe adresa de email vlad@dela0.ro

Cont ING Bank

Vlad Stoicescu

IBAN - RO72 INGB 0000 9999 0681 2410

SWIFT - INGBROBU